View unanswered posts | View active topics It is currently Sun, 24 Jan 2021, 02:31



Reply to topic  [ 5 posts ] 
Serveru stāvokļa adrese 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Fri, 11 May 2012, 15:36
Posts: 292
http://eu.battle.net/d3/en/status


Tue, 15 May 2012, 01:23
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Fri, 11 May 2012, 15:36
Posts: 292
Vairaaki cilveeki ir pamaniiti ciinoties ar logina serveriem, un sameeraa neveiksmiigi. Izraadaas nez kaapeec speelee pats pa seviim nomainaas regjions no EU uz US. Un piemeeram shovakar US serveros praktiski nevar tikt iekshaa, a bet EU var. Ja ilgi netiekat iekshaa, paskatieties, vai jums speeles opcijaas ir uzlikta Eiropa.


Wed, 16 May 2012, 01:49
Profile

Joined: Mon, 14 May 2012, 12:03
Posts: 27
Yeoman wrote:
Vairaaki cilveeki ir pamaniiti ciinoties ar logina serveriem, un sameeraa neveiksmiigi. Izraadaas nez kaapeec speelee pats pa seviim nomainaas regjions no EU uz US. Un piemeeram shovakar US serveros praktiski nevar tikt iekshaa, a bet EU var. Ja ilgi netiekat iekshaa, paskatieties, vai jums speeles opcijaas ir uzlikta Eiropa.

Man ir jautājums, kādu install tie cilvēki novilka? Jo defaultā no blizz velkas English (US), bet var nomainīt uz English (EU). Varbūt tas ietekmē to, ka nez kāpēc nomainās kādam uz US atpakaļ.


Wed, 16 May 2012, 06:21
Profile
User avatar

Joined: Mon, 14 May 2012, 13:30
Posts: 5
Brock wrote:
Yeoman wrote:
Vairaaki cilveeki ir pamaniiti ciinoties ar logina serveriem, un sameeraa neveiksmiigi. Izraadaas nez kaapeec speelee pats pa seviim nomainaas regjions no EU uz US. Un piemeeram shovakar US serveros praktiski nevar tikt iekshaa, a bet EU var. Ja ilgi netiekat iekshaa, paskatieties, vai jums speeles opcijaas ir uzlikta Eiropa.

Man ir jautājums, kādu install tie cilvēki novilka? Jo defaultā no blizz velkas English (US), bet var nomainīt uz English (EU). Varbūt tas ietekmē to, ka nez kāpēc nomainās kādam uz US atpakaļ.


Ielogojoties caur web bnet'ā, man ir dota izvēle US vai EU kā primari region, kas ir atkarīgs no tā, kuru defaulto serveri no wow laikiem es uzlieku (man ir abas reģiona kopijas wow battle chest), kā rezultātā man arī mainās cash ballance valūta un pieļauju, ka tā rezultātā arī instaler ar iestādītiem servera settingiem mainās. Bet tas ir tikai pieņēmums.

_________________
Nemuldi. revolution.lv


Wed, 16 May 2012, 13:08
Profile

Joined: Mon, 04 Jun 2012, 14:56
Posts: 40
Serverus tāda ka ir up, tik es ielogoties nevaru.


Mon, 02 Jul 2012, 14:23
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.